Stressfield Oy on tekniseen laskentaan ja vaurioanalyysiin erikoistunut, vuonna 1996 perustettu konsulttiyritys.

Etsimme nyt lujuuslaskijoita vahvistamaan organisaatiotamme entisestään.

Toimipiste voi olla Tampereella, Espoossa tai Lappeenrannassa. Etätyö ja osa-aikatyö ovat myös mahdollisia.

Tarjoamme kokemuksesi ja kehittymiskykysi mukaan määräytyvän palkan, mukavan työyhteisön, joustavat työajat sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvin erilaisten asiakasprojektien parissa.

Tuemme kehitystäsi ja huolehdimme siitä, että saat tehdä töitä kokeneen projektipäällikön kanssa. Yksin ei siis tarvitse päätöksiä tai tulkintoja tehdä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa DI/TkT koulutusta sekä kokemusta lujuuslaskennasta. Voit olla jo pidemmän työkokemuksen omaava konkari tai työurasi alkupuolella oleva haastaja. Arvostamme kykyä omaksua ja oppia uusia asioita nopeasti. Lisäksi arvostamme väsymisen, murtumismekaniikan, dynamiikan, materiaalitekniikan tai jonkin vastaavan erikoisalueen osaamista.

Edellytämme laskijalta soveltuvuutta tiimityöskentelyyn sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Työn suorittaminen vaatii oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä esittää laskentatulokset sekä niistä tehtävät johtopäätökset selkokielisesti asiakasta parhaiten auttavalla tavalla.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Täytämme paikat sopivan hakijan löydettyämme. Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla osoitteeseen jussi.rinnevalli(a)stressfield.fi. Lisätietoja Jussi Rinnevalli, puh. 040 548 8131 tai sähköpostilla.