Tuotekehityspalvelut

Tuotteille asetettavat vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Tuotteilta vaaditaan enemmän ja ne pitää saada markkinoille nopeammin. Pysy mukana aktiivisen tuotekehityksen ansiosta.

Saat meiltä tuotekehityspalvelut eri tuotekehityksen vaiheisiin. Voimme olla kumppanisi hyvinkin tutkimuksellisessa tuotekehityksessä tai tarvittaessa vain tarkastaa valmiin rakenteen lujuus-, virtaus- tai lämmönsiirto-ominaisuudet. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarvittaessa toimittaa myös kuvat laskennan lisäksi.

Tuotekehityspalvelumme jakaantuvat lujuus- ja virtauslaskentaan. Lujuuslaskenta (FEM) tarjoaa useita työkaluja tuotteen toiminnallisuuden, kestävyyden tai käyttövarmuuden optimointiin huomioiden eri kuormitustyypit ja vauriomekanismit.

Virtauslaskennalla (virtaussimulointi, CFD -laskenta) saatavia virtaus-, lämpö- ja painekenttiä voidaan käyttää hyväksi itse prosessin optimoinnissa tai rakenteen lujuusteknisessä suunnittelussa. Prosessiin ja kestävyyteen liittyviä ongelmia voi eliminoida jo tässä vaiheessa.

Raakojen tulosten raportoimisen lisäksi tulkitsemme saadut tulokset ja autamme asiakkaitamme kehittämään tuotettaan edelleen.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää siitä, millaisia lujuuslaskenta (FEM)- virtauslaskenta (CFD) tai monikappaledynamiikka (MBD) -analyysejä voimme tarjota tuotteesi kehityksen tueksi.

Ota yhteyttä

Laskennallinen tuotekehitys tuo merkittäviä säästöjä

Laskennallisen tuotekehityksen, eli simuloinnin, avulla voidaan tutkia ja vertailla ideoiden toimivuutta jo ennen kalliiden prototyyppien valmistusta. Kiinnostavimmat kehityssuunnat voidaan tunnistaa ja jatkaa vain näiden ideoiden osalta prototyyppien valmistukseen.

Esimerkki: Jos yritys haluaa parantaa esimerkiksi tuotteen eristävyyttä, niin mahdollisia toteutusvariaatioita on kymmeniä. Kymmenien prototyyppien valmistaminen on luonnollisesti kallista ja kustannustehotonta. Siksi laskennallisen tuotekehityksen avulla voidaan karsia iso osa vaihtoehdoista pois ja lähteä tekemään prototyyppejä vain parhaiksi havaituista variaatioista.

Näin tuotekehitysprosessi myös nopeutuu huomattavasti, mikä lisää tuotekehityksestä saamaanne kilpailuetua entisestään.

Toinen saman tyyppinen esimerkki voi olla tilanne, jossa yritys suunnittelee aloittavansa uuden tuotteen valmistamisen. Laskennallisella tuotekehityksellä voidaan selvittää, mitkä ovat lupaavimmat kehityssuunnat ja saadaanko niillä toivottuja parannuksia aikaan.

Laskennallisen tuotekehityksen hyötyjä ovat esimerkiksi:

 • Tarvittavien prototyyppien määrän vähentäminen
 • Ymmärryksen lisääminen ja sitä kautta uusien, innovatiivisten kehityssuuntien löytäminen
 • Tuotteen energiatehokkuuden parantaminen
 • Hävikin väheneminen
 • Materiaalikustannusten pienentäminen
 • Tuotteen elinkaaren pidentäminen ja ylimääräisten seisokkien vähentäminen
 • Tuotteen turvallisuuden parantaminen
 • Tuotteen kestävyyden maksimointi tai huoltovälin pidentäminen
 • Reklamaatiosäästöt
 • Faktoihin perustuvan markkinointimateriaalin luominen
 • Kuljetuskustannusten pienentäminen, koska tuote on pienempi ja kevyempi
 • Laitteelle tai tuotteelle saadaan CE-merkintä tai muu viranomaishyväksyntä

Miksi valita Stressfieldin tuotekehityspalvelut?

Teemme asiat sinulle helpoksi

Saamme paljon kiitosta asiakkailtamme suoraviivaisesta ja selkokielisestä toimintatavastamme. Puhumme samaa kieltä kanssasi, emmekä jauha oman alamme jargonia. Lisäksi annamme selkokieliset ehdotukset siitä, miten tuotetta tulee laskelmiemme mukaan kehittää.

Suoraviivaisuudella tarkoitamme sitä, että reagointikykymme on todella nopea. Pääsemme tarvittaessa luoksesi jo seuraavana päivänä ja hommat pystymme aloittamaan viikon sisään. Useissa tapauksissa jäykät organisaatiot eivät ole kerenneet vielä edes aloittamaan, kun me olemme jo pitkällä työn touhussa!

Laaja-alainen kokemus sekä isot referenssit

Meillä on yli 20 vuoden kokemus alaltamme, jonka aikana olemme ehtineet tehdä yli 2000 asiakasprojektia mm. sellu- ja paperiteollisuuden, kaivosteollisuuden ja kemian teollisuuden johtavien toimijoiden kanssa ympäri Suomea. Näitä ovat mm. Andritz, Metso, Outotec ja Konecranes.

Kokemuksemme ansiosta voimme toteuttaa hyvinkin erilaisia tuotekehitysprojekteja. Tekemiemme projektien pituus on vaihdellut puolesta tunnista yli puoleen vuoteen, joten oli kyseessä millainen projekti tahansa, niin meiltä se hoituu!

Pyydä tarjous

Älä jää jalkoihin – ota etumatkaa kilpailijoihisi

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätä kilpailukykyänne parantamalla tuotteesi toiminnallisuutta tai saamalla sen nopeammin markkinoille. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme auttaa sinua luomaan kustannustehokkaampia, laadukkaampia, helpommin asennettavia ja jopa useita kertoja pidempään kestäviä tuotteita – nopeammin, kuin ennen!

Asiakkaanne säästää tuotekehityksen avulla selvää rahaa joka päivä siitä päivästä lähtien, kun laite on saatu kustannustehokkaammaksi. Ja te saatte sen ansiosta enemmän kauppoja.

Ota yhteyttä lomakkeella tai soita 040 548 8131 / Jussi Rinnevalli, niin saat tuotekehityksen käyntiin! Ehkä nähdään jo huomenna ja aloitetaan hommat viikon sisään?