Vaurioanalyysi

Sattuiko vaurio? Vaarantuuko tuotanto ja tulos? Olemme luonasi silloin, kuin tarvitset apua.

Yleisimmin vaurioanalyysi on käytössä vaurioituneen rakenteen analysoimista. Halutaan selvittää, miksi rakenne vaurioitui ja voidaanko se korjata ja miten? Jos voidaan korjata, niin mikä on korjatun rakenteen arvioitu kestoikä tai suositeltava huolto/tarkastusväli. Tarjoamme asiakkaillemme vastaukset näihin kysymyksiin

Useimmissa tapauksissa vaurioanalyysissa käytetään työkaluna lujuuslaskentaa (FEM-laskenta). Suuressa osassa tapauksista vaaditaan lisäksi väsymislaskentaa tai murtumismekaanista analyysia. Varsinaisen laskennan lisäksi teemme vauriotarkastuksia vauriopaikalla ja suosittelemme korjaustoimenpiteitä sekä tarvittaessa valvomme korjausta.

Vaurioanalyysi tuo erityisesti varmuutta siitä, että korjattu laite toimii jatkossa moitteettomasti ja täyttää sille asetetut käyttöikävaatimukset.

Pyydä tarjous

Miksi vaurioanalyysi?

  • Analyysin perusteella voidaan arvioida korjauskustannukset ja kestoikä, minkä perusteella voidaan päättää onko edullisempaa korjata laite vai hankkia uusi.
  • Annamme arviomme korjatun osan kestoiästä. Näin uutta laitetta tai sen osaa ei tule ostettua liian aikaisin. Toisaalta kestoikäarvion perusteella kriittisen komponentin voi vaihtaa tarpeeksi ajoissa, jotta se ei vaurioituessaan seisauta tuotantoa. Tuplavoitto!
  • Selvitämme teille, mistä vaurio johtui ja miten sen syntyminen voidaan välttää tulevaisuudessa.
  • Parannatte tuotantovarmuuttanne, koska saadaan vaurioanalyysin ansiosta vaihdettua ajoissa ennen niiden hajoamista.
  • Määrittelemme huolto- tai tarkastusvälin niin, ettei tuotanto vaarannu tällä aikavälillä laitteen rikkoontumisen takia.
  • Annamme arviomme myös laitteiden soveltuvuudesta aiottuun käyttöön kuormituksen tai toimintaympäristön muuttuessa.

Ammattitaitoisen vaurioanalyysin ansiosta säästätte siis aikaa, rahaa ja hermoja!

Säiliön vaurio (jäykisteet revenneet seinästä irti, väliseinät taipuneet voimakkaasti, ulkovaipassa säröjä). Tehty tarkastus, hätäkorjausohjeet, analyysi, korjaussuunnitelma ja korjauksen valvonta

Miksi tilaisit vaurioanalyysin Stressfield Oy:lta

Asiakkaanamme saatte juuri sitä, mitä haluattekin: Saatte vaurioituneen laitteenne nopeasti kuntoon ja tuottamaan teille taas tuloa.

Annamme teille puolueettoman arvion laitteen käyttölujuudesta ja ulkopuolisen näkökulman vaurion syihin.

Me olemme nopeasti reagoiva, kokenut ja arvostettu toimija. Meillä on talo täynnä mukavia ihmisiä, joiden kanssa on helppo tehdä töitä.

Ota meihin yhteyttä

Olemme luonanne tarvittaessa jo seuraavana arkipäivänä

Nopea reagointikyky on yksi tärkeimmistä asioista, kun puhutaan vaurioanalyysista. Laitteen vaurioituessa tuotanto usein seisahtuu, mikä voi tulla yritykselle hyvin kalliiksi. Siksi haluamme vastata aidosti asiakasyritystemme tarpeisiin reagoimalla ongelmiin nopeasti. Tästä olemme saaneet paljon kiitosta. Me vastaamme kysymyksiisi silloin, kun tarvitset vastauksia.

Asiakkaan ilmoitettua kriittisestä vauriosta pyrimme pääsemään paikalle niin nopeasti, kuin käytännössä on mahdollista. Usein jo seuraavana arkipäivänä. Silloin voimme tarkastaa vauriotapauksen tapahtumapaikalla ja antaa tarvittaessa käyttösuosituksia tai pikaisia korjausohjeita jo ennen varsinaisen analyysin aloittamista.

Projektiemme läpimenoaika on tyypillisesti pari viikkoa, mutta tilanteen mukaan priorisoimme projektimme siten, että kiireellisimmät tapaukset saadaan vietyä sitäkin nopeammin läpi. Me olemme siis jo pitkällä työnteossa, ennen kuin isot organisaatiot ovat ehtineet edes aloittaa!

20 vuoden kokemus ja 2000 läpivietyä projektia

Nuo luvut ovat opettaneet meille sen, miten projektit viedään läpi mahdollisimman tehokkaasti, tuotantoa häiritsemättä ja asiakasta kuunnellen.

Olemme luottaneet aina kovaan työntekoon. Ehkä se on yksi syy siihen, miksi olemme päässeet toimimaan mm. sellu- ja paperiteollisuuden, kaivosteollisuuden ja kemian teollisuuden johtavien toimijoiden kanssa ympäri Suomea. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. Valmet, StoraEnso, Terrafame ja Outotec.

Vankka osaaminen, hyvät referenssit ja nopea läpivientiaika. Nämä ovat asioita, joiden ansiosta kaltaisenne toimijat ovat valinneet meidät yli 2000 kertaa kumppanikseen reilun 20 vuoden aikana.

Ota meihin yhteyttä

Saatte tulosten lisäksi vastauksia

Vaurion sattuessa vaurion syyn selvittäminen on yhtä tärkeää, kuin sen korjaaminen. Analyysin lisäksi annamme suosituksia rakenteen kehittämiseksi ja kestoiän pidentämiseksi konkreettisina ja selkokielisinä kehitysehdotuksina.

Jos haluat vaivatonta ja nopeaa yhteistyötä sekä luotettavimman mahdollisen vaurioanalyysin, johon sisältyy lisäksi selkokieliset raportit menneestä ja ennusteet tulevasta, niin ota meihin yhteyttä, koska se on helpoin tapa laittaa vaurioanalyysi aluille ja viedä se nopeasti loppuun.

Otahan yhteyttä lomakkeella tai soita 040 548 8131/Jussi Rinnevalli, niin nähdään tarvittaessa vaikka jo huomenna vaurioanalyysin merkeissä!