Yli 2000 projektin kokemuksella

Stressfield Oy

Stressfield Oy on tekniseen laskentaan erikoistunut, vuonna 1996 perustettu konsulttiyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Porissa, Tampereella ja Espoossa. Palvelumme perustuu asiakkaan asettamien teknisten, taloudellisten ja aikataulullisten vaatimuksien syvälliseen ymmärtämiseen jolloin pystymme myös vastaamaan annetuista lupauksista.

Asiakaskuntamme koostuu useista suurista ja pienistä yrityksistä. Teemme vuosittain töitä kymmenille eri yritykselle projektien koon vaihdellessa puolesta tunnista noin puoleen vuoteen. Suurimmat asiakasryhmämme ovat sellu- ja paperiteollisuuden laitevalmistajat, offshore-teollisuus ja liikkuvan kaluston valmistajat.

Pyrimme työssämme laatuun, joka täyttää asiakkaan odotukset ja on riittävä kyseiseen tehtävään nähden. Sovellamme laskentatyössämme Nafems Ltd:n laatuohjeita (QSS to BS EN ISO 9001). Lujuuslaskennan ja virtauslaskennan tulosten raportoinnissa pyrimme datan raportoinnin lisäksi tulkitsemaan tulokset selväkielisesti sekä antamaan ehdotuksia rakenteen parantamiseksi.